Wat zeggen onze klanten

Sinds 2014 werken wij met de  "Digitale Werkbon Smart" van TSS. Na vergelijking van een aantal leveranciers viel onze keuze op TSS vanwege de eenvoud en betrouwbaarheid van het systeem. TSS heeft met de DWS onze verwachtingen volledig waargemaakt, zowel wat het systeem betreft als ook voor de ondersteuning.

De belangrijkste voordelen van het systeem zijn dat er geen fouten meer mogelijk zijn in de communicatie van de planning naar onze  medewerkers. Alle medewerkers weten ‘s avonds al wat ze de volgende dag moeten gaan doen, met wie, en met welk materiaal. Ook als de planning verandert dan is dit direct zichtbaar en duidelijk voor alle betrokkenen. Medewerkers weten hierdoor altijd wat van ze verwacht wordt, en ze zijn hierdoor werkelijk in staat om mee te denken met de planning. Dit verhoogt het werkplezier belangrijk, en ook de efficiëntie van onze organisatie.

Verder heeft de DWS ook een GPS functionaliteit. We kunnen continu zien waar iedereen is. Het systeem slaat deze gegevens op en daardoor kunnen we ook terughalen wie waar wanneer was. Discussies met klanten over hoe lang we ergens aan het werk zijn geweest zijn hiermee verleden tijd.

Op administratief gebied weten we zeker dat alle werk daadwerkelijk wordt gefactureerd: Het is niet mogelijk dat uren worden vergeten, het systeem is waterdicht. Ook bespaart het veel administratief werk, zowel voor de medewerkers als voor de administratieve afdeling.

Wat betreft ondersteuning van het systeem is TSS dag en nacht direct bereikbaar, ook vrijdagavond en in het weekend. Hierdoor hebben we vanaf het begin zonder enig probleem kunnen draaien, en 100% van de tijd kunnen werken en factureren! Verder worden continu nieuwe functionaliteiten toegevoegd, in overleg met, en vaak op aangeven van ons. Zo kunnen we binnenkort ook het dieselverbruik bijhouden met de DWS.

Kortom, de DWS is een van de beste investeringen die we ooit gedaan hebben.

Louis Claessens
Eigenaar
Volkerink Heino